Cary Parkway / High House Road Intersection Improvements / Cary, NC

Cary Parkway Southbound
Intersection After

The Details

Stewart led a conceptual design effort to develop creative design solutions to reduce the negative visual impacts of the proposed road widening. The goal of the project was to assure the intersection aesthetic was preserved and enhanced while allowing for an increase in traffic capacity. Stewart worked in concert with a stakeholder committee through a step-by-step process which resulted in the town councils unanimous approval of the bond. The process included analyzing and illustrating the possible impacts to the elements that make this a signature Cary intersection. These elements included sidewalks, landscape, walls, columns, clock tower, lighting and signage. Stewart provided recommendations through a series of before and after renderings to illustrate the future replacement and enhancement of effected elements to assure the final intersection met the town’s goal of preserving and enhancing the beauty of the intersection.

Owner

Town of Cary

Start Date

2013

Completion Date

2013

Footer Widget Area

Add widgets in Appearance → Widgets → Footer Widgets